Komst nieuwe Range Rover Evoque hangt aan zijden draadje

range rover evoque teaser 2018

Nee serieus, Range Rover maakt ons attent op de nieuwe generatie Evoque door in Londen een stel draadsculpturen neer te poten. De uiteindelijk lancering van het nieuwe model staat gepland voor 22 november, niet toevallig enkele dagen voor het autosalon van Los Angeles haar deuren opent. Nu al een globetrotter dus, de tweede generatie Evoque.

In 2008 stak Land Rover haar nek boven het maaiveld uit met de Evoque concept op het autosalon van Los Angeles. Want het merk dat tot dan bekend stond als offroadspecialist besloot zich in een compleet nieuw en kleiner segment te wagen. Vanaf zijn lancering in 2011 was de Evoque vooral een modestatement. Concurrenten deden het vaak beter maar geen enkele concurrent zag er zo goed uit als de Evoque. Nu, zeven jaar na lanceringsdatum is het tijd voor generatie nummertje twee. De komst daarvan staat gepland voor later deze maand, onder de aandacht gebracht door een reeks draadsculpturen die het merk neergepoot heeft in Londen.

range rover evoque teaser 2018

Die sculpturen tonen de lijnen van generatie twee. Verwacht geen te gekke veranderingen, wel trekjes van de Velar op een doorontwikkelde platform van de huidige generatie. 22 november gaat het doek eraf in Londen, een weekje later zal hij staan blinken op het autosalon van Los Angeles.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws