Subaru zwaait BRZ uit met Final Edition

Subaru BRZ Final Edition 2020 prijs

Na een carrière van acht jaar neemt Subaru afscheid van de BRZ. Dat doet het met een laatste speciale reeks, de treffend genaamde ‘Final Edition’. Die is voor onze markt beperkt tot vijftien exemplaren, dus wie er een wil zal snel moeten zijn...

Alle exemplaren van Subaru’s finale interpretatie van de ToyoBaru krijgen een genummerd plaatje mee. Kiezen kan tussen WR Blue Pearl of Crystal Black Silica, terwijl de Brembo’s een likje rode verf krijgen en de dempers aangescherpt worden met Sachs-exemplaren. Binnenin wordt blauw leder afgewisseld met zwart alcantara en blauwe stiksels.

Subaru BRZ Final Edition 2020 prijs

Technisch blijft alles bij het oude: de Subaru BRZ Final Edition heeft dus een atmosferische 2.0-viercilinder boxer met 200 pk, die zijn vermogen via een manuele zesbak naar de achterwielen stuurt.

Subaru BRZ Final Edition 2020 prijs

Ons land en Luxemburg krijgen vijftien exemplaren, waarvan er al vijf besproken zijn. Wie er een wil, moet zich dus als de bliksem met een cheque van 39.995 euro reppen naar de specifieke website die Subaru voor de BRZ Final Edition voorzien heeft.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
michel 11:33
afbeelding van michel

zeker een leuke wagen, maar niet snel genoeg en véél te duur

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws