Tesla Model 3 krijgt lichte update en meer rijbereik

Tesla Model 3 update 2020

Tesla heeft een discrete update doorgevoerd op de Model 3. Die krijgt enkele visuele wijzigingen, maar ook meer rijbereik. Tegelijk ziet hij ook zijn rijhulp verbeterd.

Geen grondige facelift voor de Model 3, maar enkele discrete ingrepen om hem weer wat frisser te doen ogen. Zo werd het design van de 18-duimsvelgen hertekend, net als die van de optionele 19-duimsvelgen en de 20-duimsvelgen op de Performance. De chromen omlijsting van de ruiten, de deurklinken en de zijcamera’s is voortaan zwart.

Tegelijk neemt het rijbereik van de Model 3-versies toe. De Standard Range Plus is voortaan goed voor 430 kilometer, de Long Range voor 580 kilometer. De Performance? Die doet het tot slot met 567 kilometer.

Software-updates

In de afgelopen maanden kreeg ook de rijhulp een over-the-air-software-update. De Model 3 herkent voortaan verkeerslichten en kan erop anticiperen. De snelheidswaarschuwing houdt voortaan naast kaartgegevens ook rekening met verkeersborden die de camera’s kunnen lezen. Laat je je deur of koffer van je Model 3 langer dan tien minuten openstaan, dan krijg je daar nu een melding van op je app.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws