Modeljaarupdate Range Rover Evoque: minder uitstoot en meer brons (2021)

Range Rover Evoque Bronze Collection 2021

Land Rover voert nu ook een kleine modeljaarupdate uit op de Range Rover Evoque. De SUV stoot voortaan minder uit, wordt voorzien van beter infotainment en krijgt een chique Bronze Collection-uitvoering in zijn gamma.

De kleinste der Range Rovers is inmiddels volop aan zijn tweede generatie bezig en weet daarin nog steeds harten te veroveren. Daarom frist Land Rover de Evoque nu onderhuids op met dezelfde technische aanpassingen die we eerder al op de Discovery Sport leerden kennen. Bovendien verwennen ze het model met een nieuw uitrustingsniveau: de Bronze Collection.

Over-the-air updates

Zoals de naam al doet vermoeden herken je de Evoque Bronze Collection aan zijn accenten in bronskleur. Zo wordt het dak voor de gelegenheid gespoten in Corinthian Bronze en zijn de verluchtingsroostertjes op de flanken afgewerkt in koperkleur. Voor de rest van de carrosserie krijg je de keuze uit bijpassende zwart- of grijstinten en de 20-inchvelgen zijn eveneens donkergrijs. Het nieuwe uitrustingsniveau plaatst zich tussen de R-Dynamic en de Autobiography en kost minstens 52.120 euro.

Range Rover Evoque Bronze Collection 2021

Daarnaast mogen alle Evoque-versies genieten van een bescheiden motorische update, die vooral in de CO2-cijfers tot uiting komt. Zo worden de dieselmotoren een paar grammetjes properder en zakt de voetafdruk van de plug-inhybridevariant van 44 g/km naar 32 g/km CO2. Tot slot krijgt ook de Evoque toegang tot Land Rovers nieuwe Pivi Pro-infotainmentsysteem met over-the-air updates.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws