Amerikaanse wansmaak vernielt Corvette Stingray

chevrolet-corvette-c7-forgatio-tuning_01

Amerika blijft hét land bij uitstek van de twijfelachtige smaak. Een stelling die nogmaals kracht wordt bijgezet door deze Forgiato Widebody Stingray. Een vernielde sportwagen op je netvlies in 3... 2... 1...

Voor de mensen die Forgiato niet kennen - prijs je gelukkig -, het is een Amerikaanse fabrikant van velgen. Sloffen die veelal hun weg vinden naar wagens uit het duurdere segment. Ooit een Bentley, Maserati of zelfs Bugatti gezien met totaal verkeerd bling bling-schoeisel? Dan is de kans groot dat ze door Forgiato zijn gemaakt. Al zijn ze ook niet vies van wat Amerikaanse muscle. Denk dan aan de Mustang en in dit geval een Corvette.

chevrolet-corvette-c7-forgatio-tuning_01

Deze verbrede Corvette is hun laatste creatie. Toch in het knalgeel met bijpassende velgen. De wagen zelf won vorig jaar in een andere opstelling de SEMA Design Award (nee, serieus). De velgen zijn trouwens zo groot (21-duims voor en 22-duims achter) dat de gehele wagen wat hoger staat en waarschijnlijk alle sportieve capaciteiten verloren heeft. Geheel in de stijl van de wagen worden daarbij ook nog eens de achterlichten verduisterd. Want niets is cooler dan achterliggers die je amper zien remmen. Toegeven, de kans dat ze je niet zien in deze kanarie op hoge pootjes is best klein.

chevrolet-corvette-c7-forgatio-tuning_01

O ja, als je vindt dat we nogal streng zijn... Dankzij Forgiato hebben we deze velgen op aarde. Juist ja...

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Jens 13:37
afbeelding van Jens

Goh ja, valt nog mee toch? ik vind een bmw x2/x6 getuigen van nog veel slechtere smaak.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws