Niet voor gevoelige kijkers: Mansory vergrijpt zich aan Cullinan, Urus, G63 en RS 6

Mansory Rolls-Royce Cullinan Coastline 2020

Normaal ook elk jaar een vaste waarde op het salon van Genève: tuner Mansory. Die stuurt dit jaar dan maar digitaal de wereld in wat het heeft aangericht aan de Rolls-Royce Cullinan, Lamborghini Urus, Mercedes-AMG G 63 en Audi RS 6.

Mansory staat natuurlijk niet bekend om zijn discrete ingrepen aan luxewagens, maar de “Coastline” op basis van de Rolls-Royce Cullinan moet in Goodwood toch op gefrons onthaald worden. Grotere luchtinlaten, agressievere bumpers, zijschorten en dito achterspoilers en –bumpers zorgen voor een présence die niet onopgemerkt voorbijgaat, zeker niet in het tweekleurige koetswerk.

Discretie is geen codewoord bij de Lamborghini Urus, maar deze “Venatus” trekt zich daar nog minder van aan. Mansory ging met de botte bijl te werk aan de voorbumper, nam in één trek de motorkap en voorvleugels mee door en verbouwde ook de achterkant van deze Urus stevig. Als je de combinatie tussen het blauw en zwart met de gifgroene accenten aan de buitenkant al straf vindt, wacht dan maar tot je het interieur hebt gezien...

Mansory Lamborghini Urus Venatus 2020

Ook de Mercedes-AMG G 63 ging Mansory te lijf, dit keer samen met die andere ontwerper der goede smaak Philipp Plein. Het resultaat is deze “Star Trooper” pick-upversie van de Geländewagen, voorzien van zwarte camouflagekleuren. Als er iemand nu nog beide artiesten wil vertellen dat de felrode accenten weinig helpen bij camouflagetechnieken?

Mansory Mercedes-AMG G 63 Star Trooper Pickup 2020

Tot slot is er deze RS 6 Avant. In zijn nieuwste iteratie ook al niet meer van de meest discrete modellen die er rondrijden, maar de Beierse tuner doet er natuurlijk graag een schepje bovenop. De nochtans al stevige bodykit werd nog verder aangedikt met elementen uit koolstofvezel, binnenin werd alles met alcantara overtrokken en gele accenten op het zwarte koetswerk en in het interieur gooien het laatste restje discretie vakkundig in de prullenmand.

Mansory Audi RS 6 2020

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws