Schattig: Tuner voorziet Honda E van extreme bodykit

Honda E Innovate Composites 2022

Zien alle auto’s er beter uit met wat aanpassingen? Dat is de vraag die deze tuner wil beantwoorden met zijn uitgeklopte Honda E, en het resultaat steelt zoveel harten dat de Brit zijn bodykit ook echt in productie wil nemen.

In de tuning-rubriek van Autofans passeren doorgaans grote namen de revue. Dan denken we bijvoorbeeld aan de subtiel bijgepunte BMW M’s van AC Schnitzer of de helemaal van de pot gerukte Lamborghini Urussen uit de Mansory-stal. Een elektrische stadswagen hadden we dan weer niet verwacht, maar dat maakt het resultaat er niet minder smakelijk op.

Honda E ’Type R’?

Het bedrijfje Innovate Composites uit Groot-Brittannië waagt zich namelijk aan een nieuw projectje: het sportief aankleden van een Honda E. De anders best schattig vormgegeven hatchback wordt daarbij voorzien van bumpers die zo uit de racerij lijken te komen, flink uitgeklopte wielkasten met bredere, grotere velgen en een enorme spoiler. De projectauto is nog niet helemaal afgewerkt, maar terwijl de wereld vol ongeduld zit te wachten op de volgende Honda Civic Type R kan deze knotsgekke ‘E’ toch al even onze honger stillen.

Gezien hun achtergrond in composietmaterialen lijkt de tuner — als we Innovate Composites nu zo mogen noemen — het enkel op uiterlijke aanpassingen te houden. Dat blijkt echter voldoende te zijn, want de ontwikkelaar wordt nu al overspoeld met positieve reacties. Daarom beloven ze de bodykit ook echt in beperkte oplage te gaan produceren. Neem dus gerust contact met hen op indien je jouw Honda E in standaardvorm wat te braafjes vindt.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws