Kamperen met je Mini: Countryman All4 Camper

Mini Countyman All4 Camper

Op vakantie met de Mini. Veel ruimte voor opslag is er niet echt aanwezig. Een tent past moeilijk in de koffer en misschien zelfs niet op de achterbank. Daar heeft mini wat op gevonden!

Wat je hierboven ziet is een concept uit een reeks pruducten die Mini voor zijn avontuurlijke klanten heeft bedacht. Helaas zijn ze niet verkrijgbaar, nog niet. Mits wat possitieve feedback kan dit zo veranderen.

Het afgebeelde model is een Countryman All4 Camper. Een gewone Countryman met een opvouwbare tentje. Alhoewel "tentje", het ding is nog best groot. Dit accessoire past op elke Mini (uiteraard niet op de cabrio's) maar het lijkt ons best als dit beperkt word tot de Countryman vanwege het toch wel grote formaat.

Zie jij jezelf hier in slapen of toch liever een kleine caravan met de nodige luxe aan boord?

camper cowley mini

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Adriaan 14:23
afbeelding van Adriaan

Zo'n caravan vind ik echt wel geestig, klein, maar toch leuk. Maar omdat mijn auto geen trekhaak mag hebben (want dat is kei slecht voor het milieu) heb ik zelf al rondgekeken om zo een tent op mijn dak te steken. Alleen is elke auto (zelf een defender) op papier gelimiteerd tot 75kg op het dak. En ik weeg al zoveel, dan moet mijn vrouw daar nog bij en het gewicht van de tent. En this nogal duur om het eens uit te testen.

Adriaan 15:46
afbeelding van Adriaan

Nee ik rij met een bmw 116 efficient dynamics, en op het gelijkvormingsattest staan geen cijfers naast het max toegelate getrokke gewicht. Op het chasis plakt er wel een sticker met de verschillende soorten, geremd en ongeremd op, maar ik heb weeral geen geluk vrees is. Mijn ford focus ecobrol mocht dat ook al niet. Ik begrijp die regel echt niet, want wat ga ik nu doen, mijn fietsen op het dak dragen, in de plaats op een trekbol houder. Ik moet er geen tekening bij maken welke het meeste co2 zal produceren zeker?

Adriaan 16:35
afbeelding van Adriaan

Met het nieuwe model is het inderdaad anders, maar ik had de mijne in 2010, en dat was blijkbaar een pechjaar :p, want je vond econetics van ervoor waar wel een trekhaak op kon, en het nieuwe model kan het ook. Ik heb daar altijd geluk in. Nuja, met mijn bmw wist ik dat van ervoren.

Yannick 18:44
afbeelding van Yannick

dat gewicht maakt niet veel uit hoor... je kan perfect met 3 of 4 over een goed verdeelde ruimte slapen op een "daktent". Aangezien de meeste wagens makkelijk hun eigen gewicht kunnen dragen op de daklijsten alleen denk ik dus niet dat je dat gaat beschadigen :-) Mijn trekhaak was gekeurd op 70 of 80 kilo (fietsendrager) en daar heeft eens een remork met 800 kilo turf aangehangen. geen enkel probleem (die 80kilo beperking wist ik pas naderhand)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws