Lamborghini betalen met Bitcoins, het kan!

bitcoin

Je hebt ongetwijfeld het woord "Bitcoin" al zien voorbijkomen dit jaar. Logisch natuurlijk want de elektronische munt is momenteel al ruim 1000 dollar waard. Hoogste tijd dat er met dat geld iets leuks gekocht kan worden!

Op enkele maanden tijd is de waarde van 1 BTC van 100 naar ruim 1000 dollar gegaan. De immense stijging in waarde is ongezien en de manier waarop je aan dat geld komt is dat ook. Bitcoins moet je "minen". De "munt" zit namelijk verstopt in een ingewikkelde code die je doormiddels van aangepaste computers moet zien vrij te krijgen. Er zijn er die hier behoorlijk succesvol in zijn en doorgaan als Bitcoin millionairs. De vraag is alleen... hoe lang blijft de waarde doorstijgen en wanneer barst de zeepbel?

Vandaag de dag kan op sommige plaatsen je BTC's inruilen voor een koffie, een reis met Virgin Galactic of in Newport Beach even een Aventador halen bij de dealer. Het kan allemaal.

De munt is trouwens beschermt tegen dubbele uitgaves, fraude en nog belangrijker, de overheid. Die kunnen je namelijk niet belasten op het geld daar het PeerToPeer verspreid is over het wereld wijde web.

Voordat je je naar de MediaMarkt haast voor een supercomputer bekijk je best enkele tutorials, makkelijk is het allerminst.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Carlos 18:26
afbeelding van Carlos

Was het geen Tesla S Performance die verkocht is voor BTC?

Yannick 19:25
afbeelding van Yannick

ook... op bitcoinmotor staat er nog een DeLorean te koop en via Craigslist vind je'r nog vele andere van prive verkopers

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws