Jon Olsson sloopt Huracan voor ons plezier

jon-olsson-huracan_01

Amper 478 kilometer op de klok van z'n Lamborghini Huracan en Zweedse ski-legende en autofiel Jon Olsson heeft al ongeveer elk paneel gesloopt. Het doel? Een nog extremer resultaat op de weg zetten dan z'n RS6 DTM... met 950 pk.

Olsson is geen nobele onbekende als het aankomt op het verbouwen van al bloedsnelle wagens. Met monsterlijke bodykits opzij en standaard ook een skibox bovenop. Na zijn RS6 DTM heeft 'ie terug honger gekregen in een project. Wederom met speelgoed vanuit de VAG-stal, al ging hij deze keer shoppen bij Lamborghini.

De Huracan die hij mee nam mocht niet lang pronken met z'n body. Want er staat nog geen 500 kilometer op de teller of de Italiaan wordt al helemaal in zijn nakie gezet. Het doel? Samen met een 3D-bedrijf uit Zweden een waanzinnige nieuwe carrosserie verzinnen voor de Huracan. Al zal ook de motor niet ongemoeid blijven. We volgen het project alvast met argusogen.

jon-olsson-huracan
jon-olsson-huracan

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 12:06
afbeelding van Techno Patat

Op snapchat toont hij ook zalige beelden van de 3D mapping van de onderliggene onderdelen om ze bevestigingspunten te vinden :-)! Zot hoe vlot dat scannen zelf eigenlijk gaat :P!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws