Lancia brengt scheerapparaat uit op basis van Pu+Ra Concept

Lancia Py+Ra Shave 0104

Lancia heeft eindelijk prijsgegeven wat zijn bedoelingen waren bij de lancering van de Pu+Ra Concept. Zo heeft het merk nu de Pu+Ra Shave voorgesteld, en dat is allesbehalve een auto. In de plaats daarvan zal het merk een elektrisch scheerapparaat op de markt brengen.

Een half jaartje geleden ging bij Lancia het doek van de Pu+Ra Zero, een studiemodel dat de toekomst van het merk moest inluiden. Bij de onthulling waren de aanwezigen echter even in de war, want het getoonde gevaarte leek in de verste verte niet op een auto. Toch hield Lancia vol dat hun aankomende producten er zoals het Pu+Ra-concept zouden uitzien, en nu wordt eindelijk duidelijk over wat voor producten ze het hadden.

Start van heel gamma lichaamsverzorging

De Pu+Ra Zero was namelijk helemaal geen voorbode voor een auto, maar blijkt nu een voorsmaakje te zijn van een elektrisch scheerapparaat dat de Italianen op de markt gaan brengen: de Pu+Ra Shave 0104. Volgens Luca Rasoio, Lancia’s kersvers hoofd van de afdeling lichaamsverzorging, past de lancering van een gamma aan dergelijke apparaten namelijk perfect binnen de twee jaar geleden gelanceerde slogan ‘The Most Elegant Way to Protect The Planet’. “Je wil het milieu een handje toesteken, maar dat doe je het liefste achter het stuur van een elegante auto,” legt Rasoio uit. “Hetzelfde geldt voor je uiterlijk: het is niet omdat de aarde vervuild is, dat je je niet meer moet scheren”.

Lancia Py+Ra Shave 0104

Lancia zal in de komende jaren drie nieuwe auto’s lanceren, maar wil daarnaast dus ook een volledig gamma aan lichaamsverzorgingsproducten uitbrengen onder de Pu+Ra-noemer. Deze Pu+Ra Shave 0104 is daarvan de eerste, maar tijdens de lancering verklapte Luca Rasoio dat er ook aftershaves, huidcrèmes en baard- en neustrimmers aan zitten te komen. De deadline voor dat alles ligt wel vroeger dan die van hun drie aankomende auto’s. Zo moet deze Pu+Ra Shave de betere handelszaken bereiken tegen 1 april 2024.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws