Audi op het Autosalon Brussel 2015: Vijf premières voor vier ringen

audi-a1-facelift-2014_07

Audi mag in Brussel de facelift van de A1 in wereldpremière aan het publiek voorstellen. Leuk, want de A1 wordt op een boogscheut van het salon geproduceerd in Vorst. Naast de A1 facelift zijn er natuurlijk nog andere nieuwigheden te zien op het Brusselse autosalon.

Zo brengt de A1 facelift zijn sportieve broertje de S1 mee. Die 230 pk sterke hot hatch konden we eerder dit jaar al smaken en mag ook gebruik maken van de facelift die de A1 te beurt viel. Met die facelift maakt de A1 kennis met de driecilinder 1.0 TFSI-motor.

Ook de Q3 facelift krijgt zijn première in Brussel, al gaat het om een Europese première.

Volledig nieuw is de TT, die de Belg voor het eerst te zien krijgt in Brussel, net als de facelift van de Audi A6 en de plug-in hybride A3 Sportback e-tron.

De Audi-modellen kan je zien blinken op de 1.061 m² grote stand in Paleis 5. Voor supercars als de RS7 Sportback en de R8 LMS en R18 e-tron quattro moet je naar Paleis 11 reppen, waar de Dream Cars-tentoonstelling plaatsvindt van 23 tot 25 januari. Alle informatie over het autosalon lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws