Ook Volkswagen skipt autosalon Parijs 2018

volkswagen-paris

En daarmee is het maar liefst het negende merk dat niet richting het oudste autosalon ter wereld trekt eind dit jaar. Of de laatste jaartjes in zicht zijn voor de Mondial de l'Automobile?

De trend was vorig jaar al ingezet tijdens het autosalon van Frankfurt en zet zich nu verder in Parijs. Wat juist? Het ontbreken van automerken. Lastig natuurlijk, als je pretendeert een autosalon te zijn. Volkswagen is de laatste die verstek geeft op het automobiel feestje van Frankrijk. Dat wist VW ons zelf te zeggen na het aankaarten van de eerdere geruchten. Waardoor de Mondial de l'Automobile het zonder Europa's grootste constructeur zal moeten doen.

Nummertje 9

Meer nog, VW is daarmee maar liefst het negende automerk dat verstek geeft in Parijs. Zo lieten ook eerder al Ford, Opel, Volvo, Mazda, Nissan, Mitsubishi, Infiniti en Subaru weten hun kat te sturen.

Dochterondernemingen van VW; Seat, Skoda, Audi en Porsche tekenen normaal gezien wel present. Al valt niet te ontkennen dat autosalons de laatste jaren stevige klappen krijgen. De oorzaak? Automerken organiseren liever kleinere evenementen waarbij hun nieuwe producten alle aandacht krijgen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws