Rimac C_Two opgeleukt voor Monterey Car Week

rimac_c_two

Monterey Car Week is een uniek event waar de topklasse haar pijlen op richt. Rimac mag dus zeker niet ontbreken om potentiële klanten te ronselen.

Monterey Car Week zit er weer aan te komen eind augustus. Het evenement waar het Pebble Beach Concours d’Elegance het meest bekend van is. Wagenfabrikanten schatten deze samenkomst altijd extreem hoog in (lees: muchos centos aanwezig) en komen vaak met een unieke conceptwagen af, zoals Infiniti. Maar af en toe komt er een speciale versie van een bestaand model opduiken.

Methusalem

Rimac heeft voor het gebeuren gekozen om haar C_Two wat extra in de verf te zetten. Dat mag je behoorlijk letterlijk nemen aangezien er een speciale tint blauw op de bolide is verschenen. Verder hebben ze voor de gelegenheid de wagen uitgerust met een opberg- en koelplek voor je twee flessen champagne. Niet zomaar flessen maar wel de Methusalem, flessen van 6 liter. Die flessen drink je niet aan den teut maar uit kristallen glazen die zijn meegeleverd.

rimac_c_two

Onder hoogspanning

Zo een Rimac C-Two zet je maar liefst 1,8 miljoen achteruit, maar dan heb je wel 1 van 150 stuks die Rimac wil produceren. Voor dat geld heb je natuurlijk ook wat prestaties. Een volledig elektrische wagen met 1.914 pk en 2.300 Nm die je uit stilstand naar 100 km/u brengt in minder dan 2 seconden en een topsnelheid moet hebben van 412 km/u. Dat zijn al stevige cijfers.

rimac_c_two

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws