Autosalon 2019 haalt 442.000 bezoekers

autosalon-2019-standen-14

Hoewel het allemaal op een hoopje werd gegooid, die eerste persdag, blijkt het autosalon toch een goed bezoekersaantal beet te hebben.

442.111 bezoekers passeerden de inkom van de grootste autoshow in ons land, in Brussels Expo. In het eerste weekend zakten al 116.650 af naar de show om het blinkende metaal te gaan bekijken en een keuze te maken voor de aankoop van hun volgende vehikel.

Dat getal dikte in de dagen nadien nog aan, waardoor de organisatoren in hun nopjes mogen zijn met 442.111 bezoekers voor het kleine autosalon. Al is er van dat kleine niet veel meer te merken nu de Dream Cars een hele week bleven staan en de trucks afwezig bleven. In 2017, de vorige editie van het Bedrijfs- en vrijetijdswagensalon noteerde organisator Febiac nog 437.112 bezoekers.

...Iets aan die cijfers zegt ons dat ze de laatste uurtjes nog twee bussen volk binnenjagen om dat getal toch boven het volgende duizendtal te krijgen. Volgend jaar vindt het grote autosalon plaats, met personenwagens, gemotoriseerde tweewielers en nieuwe (gedeelde) mobiliteitsoplossingen in de kijker.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws