5 redenen om naar Antwerp Classic Car Event te gaan dit weekend (2019)

Antwerp Classic Car Event info

Ook dit jaar strijkt de karavaan van het Antwerp Classic Car Event neer in het park van Brasschaat. Een hoogmis voor de fans van de automobiel. Waarom dit voor een echte Autofan een verplicht nummertje is? Wel, laat ons alvast 5 steengoede redenen geven!

Het weekend van 4 tot en met 5 mei zal het Park van Brasschaat helemaal in het teken staan van de klassiekers. Met dank aan het Antwerp Classic Car Event, een feest voor de automobiel, oud en nieuw. Is dat nog niet doorslaggevend genoeg? Wel, dan hebben we nog 5 goede redenen om je richting Brasschaat te doen rijden.

1: Het is gratis!

Moet je voor het Brusselse autosalon nog duiten neerleggen, dan is het Antwerp Classic Car Evenement compleet gratis en all access. Waardoor je naar meer dan 1.000 nieuwe en classic auto's kan gaan zien. Welk autosalon doet beter?

Gosselin Classic Car Storage

2: Het Rock Werchter van de automobiel

Aan muziekfestivals geen gebrek in België, maar hoeveel evenementen ken jij die een groot publiek samenbrengen om de heerlijkheid van de auto te vieren? Juist ja. Alleen daarom zou je als Autofan verplicht moeten afzakken naar ACCE.

3: Openlucht sfeer snuiven

ACCE is zo veel meer dan een "autosalon". Het is een feest in de openlucht waar de auto wordt gevierd. Animo, muziek, foodtrucks, een prachtige natuuromgeving in het park van Brasschaat en auto's, veel auto's.

4: Geen rang of stand

Bij ACCE vieren ze elke oldtimer, waardoor je niet enkel met een peperdure Porsche of vooroorlogse Bentley welkom bent. Voor elke Autofan is er dan ook wat wils. Meer nog: elke oldtimer is welkom om te parkeren op de oldtimerparking. Waardoor je zelf een deeltje van het autosalon wordt.

CRD

5: LEZ-vrij

Zijn de klassieke auto's in Antwerpen verfoeid, dan ben je in Brasschaat nog welkom met je oldtimer. Waardoor je geen zorgen hoeft te maken over dagpasjes of emissieboetes in de bus.

Antwerp Classic Car Event info

Info:
Antwerp Classic Car Event
Datum: 4 mei - 5 mei
Locatie: Gemeentepark van Brasschaat
Prijs: GRATIS
Alle info vind je HIER

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws