Hyundai op het autosalon Brussel 2020: i10 en technologie

Hyundai i10 2019

Hyundai heeft ook dit jaar weer een gigantische stand. Dat moet ook want of het nu gaat over elektrisch, plug-in hybride, hybride, mild hybride, waterstof, diesel of benzine, alle type aandrijvingen vind je tegenwoordig terug bij de Koreanen.

De grootste nieuwigheid op de stand van Hyundai is de nieuwe Hyundai i10. De kleinste der Hyundai's werd in september vernieuwd en is dus wat ze noemen een Belgische Première. Om hen extra in de verf te zetten hebben ze op de stand ook een i10 N Line versie staan. Met de N Line ga je niet per se sneller door de bocht maar kom je wel lekker sportief voor de dag. Er is ook een nieuwe 1.0 Turbobenzine met 100 pk, die is exclusief voor de N Line.

Hyundai i10 n-line

Verder wil Hyundai dus vooral onder de aandacht brengen dat zij dé stand zijn voor mensen die twijfelen tussen een benzine, diesel, Hybride, EV, plug-in, e.a.. Eerlijk, Hyundai heeft wel recht van spreken. Met de Kona en Ioniq hebben ze zowel elektrische, plug-in hybrides, gewone hybrides voertuigen in hun gamma. Met de Hyundai NEXO hebben ze zelfs een grote SUV op waterstof. Of iemand geïnteresseerd is in waterstof is maar de vraag, maar je kan niet ontkennen dat Hyundai in elk segment aanwezig is met een reeks aan aandrijfmogelijkheden.

Hyundai autosalon Brussel 2020

Hyundai vind je in Paleis 6 van het autosalon. Alle praktische informatie vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws