Surf's Op(el): Vivaro Surf concept

opel-vivara-surf-concept_01

Opel toont met de Vivaro Surf concept dat Duitsers best wel om kunnen met de gemoedelijke mentaliteit van surfers. De kans bestaat dan ook dat deze concept een gelimiteerde productie-afgeleide zal krijgen.

Vind je de Vivaro nog niet sportief genoeg voor je sportieve levensstijl, dan spits je beter je oren. Deze Vivaro Surf concept zou namelijk spek naar de bek van surfers, skiërs, fietsers en andere beoefenaars van 'extreme' sporten moeten zijn. Dat komt door de afgezonderde kofferruimte die genoeg bevestigingshaken heeft om de was van een kleine familie op te hangen, de opslagruimte onder de tweede zitrij en de dakrails.

Daarnaast kan je tot vijf passagiers meenemen in je gepimpte Vivaro die dan gebruik kunnen maken van je Navi 50 IntelliLink infotainmentsysteem met Wifi hotspot. Als chauffeur beschik je dan weer over licht- en regensensor, verwarmde stoel, een parkeerassistent en een 7-duims aanraakscherm voor al je infotainmentnoden.

opel-vivara-surf-concept

Surf's Up

Het uiterlijk speelt met een bruin/ witte duotoon lakkleur die wordt aangevuld met de nodige grafische stickers. Eerlijk is eerlijk, het laat de anders ietwat grijze Vivaro een stuk hipper ogen. Al zitten de velgen van Irmscher met blauwe accenten daar ook voor iets tussen.

opel-vivara-surf-concept

De concept puurt zijn kracht uit een BiTurbo CDTI diesel met 140 pk en 340 Nm. Het normverbruik zou daarbij op een hippie-aanvaardbare 6,1 l/100 km liggen en de CO2-uitstoot op 160 g/km. Momenteel is de Vivaro Surf nog een concept maar afhankelijk van de reacties zullen de Duitsers er een gelimiteerde versie van maken.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws