Toyota GR Supra Racing Concept maakt ons al warm

toyota-gr-supra-concept-2018_03

De Supra is klaar om een mythische terugkeer te maken. Alleen werd 'ie samen met BMW ontwikkeld en moeten de Japanners braaf wachten tot die Duitsers klaar zijn om de Z4-variant wereldkundig te maken. Waardoor Toyota nu de hype nog even levend houdt met de GR Supra Racing Concept. Haal de spoilers, stickers en overdreven bumperwerk er af en je hebt de productieversie van de Supra.

Vijftien jaar geleden is het al dat de laatste Supra van de band rolde en toen al werd er gesmeekt voor een opvolger. Die komt er nu eindelijk aan, al moeten we nog even geduld uit oefenen. Om die last wat minder zwaar te maken toont Toyota ons eerst nog deze GR Supra Racing Concept. De Supra meteen al in racepak zeg maar. Michelin zorgde voor de racebanden op de velgen die BBS voorzag. OMP sprong ook nog bij voor het interieur en Brembo maakt zeker dat deze racer tot stilstand kan komen.

toyota-gr-supra-concept-2018

Prestaties? Boor die maar door je neus, want Toyota geeft absoluut niet vrij wat er onder de kap ligt. Al mag je zonder vrees denken aan gerief van BMW. Zowel een viercilinder turbobenzine als een zes-in-lijn met drukvoeding. Tijd om dit ding uit te brengen Toyota.

toyota-gr-supra-concept-2018

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws