Volkswagen ID. Space Vizzion wordt stijlvolle break van de toekomst

Volkswagen ID Space Vizzion 2019

Op de Los Angeles Auto Show toont Volkswagen het volgende project in zijn elektrische ID-familie. De ID. Space Vizzion moet een crossoverbreak worden met een uitgebreid rijbereik.

Naar eigen zeggen combineert Volkswagens ID. Space Vizzion de aerodynamica van een GT met de ruimte van een SUV. Verwacht dus een soort gestileerde breakversie van de ID. Vizzion, de conceptcar die Volkswagen een tijdje geleden al liet zien.

Volkswagen ID Space Vizzion 2019

Deze ID. Space Vizzion staat uiteraard op het elektrische MEB-platform van de Volkswagen-groep, waar de ID.3 in primeur mee in productie gaat. Het verwachte rijbereik bedraagt volgens Volkswagen 590 WLTP-kilometers.

Volkswagen ID Space Vizzion 2019

Deze Volkswagen ID. Space Vizzion is als conceptcar te zien op het salon van Los Angeles. De productieversie wordt eind 2021 verwacht. Waarmee VW wil zeggen dat het menens is met deze break.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
FLP 10:47
afbeelding van FLP

Toch raar dat er eigenlijk nog geen enkele elektrische break bestaat? Of zelfs nog maar in de pijplijn zit? Aangezien elektrisch toch the new black is, en breaks het altijd goed doen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws