Even 500 km "testrijden" met S4 van klant

2012_audi_a4_facelift

Het verhaal begint in Calgary, Canada. Daar bracht Chris Jackson zijn S4 binnen bij een Audi dealer voor een onderhoud. Op zaterdag besluit Chris om terug naar de dealer te gaan, hij had immers iets in zijn wagen laten liggen.

Bij de dealer aangekomen zag hij nergens meer zijn wagen staan. "Dan maar even vragen", dacht Chris. De garage medewerkers wisten hem niet staan, maar ze vertelden hem dat de wagen vast en zeker ergens op hun terrein stond en dat hij gerust naar huis kon gaan. Omdat Chris het zaakje niet helemaal vertrouwde (hoe zou je zelf zijn), verkende hij het terrein dan maar zelf, zonder resultaat.

Na 2,5 uur ruziën en een bezoekje van de politie bleek zijn dure Audi geleend te zijn door een mecanicien. Die had er zo maar even 500 km op de teller gezet. De uitvlucht was er ééntje om in te kaderen. Hij was "een probleem met de navigatie" aan het testen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
JanMijnBotte 16:07
afbeelding van JanMijnBotte

Zo ken ik ook een Toyota garage waar ze een testrit van 100km met een AE86 hadden gedaan nadat ze een voorruit vervangen hadden...

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws