WIN: neem deel aan de Viking Rally dankzij Suzuki

win-viking-rally-2021

Twee jaar geleden mochten we nog twee gelukkigen meesturen met The Scotland Rally. Dit jaar trekken we met de Viking Rally naar het hoge Noorden.Suzuki België en Autofans geven je de kans om deel te nemen met z'n tweeën in een super uitgeruste Suzuki Vitara als strijdwapen!

DE RALLY

De Viking Rally is niet voor doetjes. Dagelijks moet je gemiddeld 550 kilometer afleggen in ijzige omstandigheden. Vaak zijn de temperaturen rond de -10 graden en dat 2500 km aan een stuk. Vertrekken doe je vanuit Kopenhagen. Je rijdt in colonne over de prachtige brug tussen Denemarken en Zweden en rijdt zo verder naar Noorwegen. Tijdens de etappes vallen er punten te sprokkelen. Diegene met het meeste punten op het einde van de trip gaat naar huis met een unieke Viking Rally auto.

DE Autofans Auto of choice

Een drakkar is er niets tegen. Suzuki biedt al jaar en dag vierwielaandrijving op het merendeel van zijn wagens. De Vitara 48V Hybrid 4x4 is dan ook de ideale partner op de Scandinavische wegen te trotseren. Hij is licht, betrouwbaar, heeft veel grip én zit dik in de spullen.

Wat kan je winnen? Wat moet je weten?

  • deelname voor twee personen aan de Viking Rally (4-10 April, Hotels, inschrijving, ontbijt inbegrepen)
  • Het gebruik van de Vitara 48V 4X4 in de Autofans kleuren
  • Omnium verkekering (excl. eigen risico)
  • Vertrek in Kopenhagen(jullie rijden met de Vitara van België naar Kopenhagen)
  • Terugvlucht van Bergen naar Zaventem dag na de rally
  • Benzine, lunch en diner op eigen kosten
  • Je kan nog een extra prijs winnen als je het zuinigste Suzuki team bent
  • Een Suzuki service team volgt je doorheen de wedstrijd
  • Covid maatregerelen worden nageleefd


KOM, HOE WIN IK?!?!

Winnen kan je door als de bliksem naar je Suzuki verdeler te stappen en een geheime code te zoeken in de Viking Rally Vitara!
Leg gerust ineens een testrit vast zodat al ja reeds voor de trip een Vitara kenner wordt. Check ook even Suzuki.be voor de verdeler in jouw buurt en om de onderstaande vraag te beantwoorden. Drie winnaars zullen door ons gecontacteerd worden om vervolgens de finale te spelen i.s.m. Suzuki België. Meer info over de Viking Rally vind je op hun site.

Lees zeker ook ons wedstrijdreglement en onze privacydisclaimer. Deze wedstrijd loopt van maandag 08/02 2021 tot vrijdag 19/02 12u 2021.