MTM denkt ook aan dictators

MTM Super Van

MTM, de Duitse tjoener met enkele opvallende projectjes, neemt een Volkswagen T5 busje voor dictators mee naar het autosalon van Genève. Verder doen ze ook nog iets met een Audi R8.

In samenwerking met Klassen (een bedrijfje dat zich specialiseert in kwaliteitsvolle interieurs en mobiele conference technology) toont MTM een aangepaste Volkswagen T5. Hun Super Van mixt een ongelooflijke luxe met pure performance (of zo gaat het persbericht toch). Op de foto's zien we een busje volgestouwd met luxe en elektronica waar de gemiddelde dictator zeer gelukkig mee zou zijn.

MTM Super Van

MTM knutselt wat aan de motor en haalt 310pk uit de niet nader genoemde motor (2l TFSI?). Verder krijgt de Super Van aangepaste remmen, air suspension en 20" BIMOTO velgen.

Omdat dictators ook zelf willen rondrijden neemt MTM tevens een R8 V10 Biturbo GT mee. Deze aangepaste Audi R8 perst er 802pk uit. Dit is volgens het persbericht dankzij de hulp van de motor uit een originele RS6 motor (¿qué?). De topsnelheid zou ver boven de 350km/u gaan

MTM V10 Biturbo GT

Het chassis wordt ook onder handen genomen. Verder krijgt de MTM R8 een setje BIMOTO velgen en grotere remschijven maken het plaatje af. Kostprijs? 450.000 euro.
Maar dan krijg je wel een interieur om U tegen te zeggen.

MTM V10 Biturbo GT

We gaan er tijdens het salon waarschijnlijk geen ruchtbaarheid aan geven, maar goed, je bent weer op de hoogte omtrent het MTM nieuws.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Carlos 15:40
afbeelding van Carlos

Die bus ook gevonden :-). Het is eens iets anders dan RS modellen ideaal te tunen.
Dat interieur van de T5 hoeft nu niet zo zot maar een een opgepepte motor :-)
Het interieur van de R8: ik vind het gigantisch druk... Ik zou koppijn krijgen van al dat oranje X-)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws