Alfa Romeo Giulietta facelift (2013)

Alfa-Romeo-Giulietta-Facelift

Alfa Romeo houdt het net zoals vele andere constructeurs bij een subtiele facelift. Vooraan trekken ze wat aan het gezicht en binnenin worden ook her en der wat zaken strakker getrokken.

De meest dramatische verandering moet wel de Scudetto zijn - voor de niet Alfisten, de typische puntige grille waardoor er geen plaats is voor een nummerplaat. Die wordt wat scherper onderaan en verliest zijn streepje chroom bovenaan. Verder krijgt ook de bumper een iets andere styling. Verder is Alfa - buiten de grotere mistlichten - van het uiterlijk af gebleven. Al kan je hem ook in drie nieuwe kleuren krijgen: Moonlight Pearl, Anodizzato Blue en Bronze.

Alfa-Romeo-Giulietta-Facelift

Binnenin zijn er nieuwe stuurwielen beschikbaar en verdwijnt het infotainment systeem naar het midden van het dashboard. Deze krijgt ook een upgrade naar het Uconnect systeem met een schermpje van 5 tot 6,5 inch. Motorisch komt er een nieuwe tweeliter diesel met 150 pk en 380 Nm. Die plaatst zich mooi onder de 2.0 JTDM met 170 pk.

Alfa-Romeo-Giulietta-Facelift

De voorstelling van de Giulietta met nieuwe Scudetto zal te zien zijn tijdens het autosalon van Frankfurt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
De Bock Peter 16:04
afbeelding van De Bock Peter

Vrienden , liefhebbers Duitse wagens durf het eens aan deze mooie Italiaan te proberen. Is een zalige betrouwbare wagen en zuinig ook . Ik rij de 1.6 jtdm en ben zeer tevreden van deze wagen. Reed in het verleden met Volvo, Audi , Rover , Seat , peugeot , Mazda , Citroen en Renault. Maar deze Alfa geniet mijn voorkeur .

Adriaan 16:09
afbeelding van Adriaan

Spijtig genoeg vind je maar zeer weinig bedrijven die alfa romeo toelaten tot hun lease vloot :'( Anders zou ik ook wel eens gaan kijken naar de giulietta of vroeger de 159.

Glenn 22:51
afbeelding van Glenn

Inderdaad een beetje te duur in leasing tgo nen duitser. Anders had ik dat wel eens willen proberen ipv een fo(e)rd. Blijft een mooie wagen zo'n alfa.
Heel lang geleden eens met de 147 en 156 mogen rijden. Was niet slecht, maar werd echt wauw vond ik het ook niet.

Techno Patat 22:58
afbeelding van Techno Patat

Een Afa is dan ook niet liefde op het eerste gezicht! Een alfa leer je kennen in alle hoekjes en kantjes en wordt je verliefd op! Je ontdekt langzaam aan wat ze bedoelen met passie en je leert het zodanig waarderen dat je alfasit wordt! Een tijdje geleden stond er hier op de site: er zijn 2 soorten mensen: Alfisten en mensen die het nog niet zijn! 2j geleden had ik die uitspraak voor sonsens aanzien, nu ik een Alfa heb ben ik Alfist!

Glenn 23:12
afbeelding van Glenn

Ben (nog) geen alfist, maar heb er wel mooie herinneringen aan. Mijn oom had vroeger een 75 turbo en later een 164 q4. Zalige wagens maar met karakter zoals ze zeggen :)

Damon 14:50
afbeelding van Damon

Het nieuwe stuur is jammergenoeg nogal zwaar om naar te kijken en vind ik dus niet zo mooi. Ik wens Alfa een mooie toekomst toe, het zou zonde zijn mocht ook dat merk verdwijnen.

Frank 22:17
afbeelding van Frank

Ik rij met guilietta 1.6 jtdm distinctive sportiva, pracht van een wagen,niks op af te keuren, rijgedrag vinnig,soepel,geruisloos,werkelijk geen spijt van mijn aankoop.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws