Mercedes neemt CLA Racing Series mee naar Frankfurt

CLA45 AMG Racing Series

Wie motorsport kijkt op TV ziet Mercedes en dat lijkt in de toekomst nog meer te zullen gebeuren. Vandaag stellen ze de CLA voor in zijn motorsporttrim, binnenkort kunnen we dus misschien wel een nieuwe CLA-only-competitie verwachten.

De CLA is de jongste uit het gamma, die staat (niet) toevallig deze week in de Autofans testgarage. Op basis van de A-klasse werd deze CLA niet alleen met het standaard motorenpallet maar ook met het AMG-sausje gelanceerd. Het is op basis van de CLA45 AMG dat deze Racing Series werd gebouwd.

Welke prestatiewijzigingen er onder de kap afspeelden, wordt niet gecommuniceerd. We vermoeden dat de motor werd getuned op basis van de competities waarin deze CLA zal meerijden. We kunnen enkel de optische wijzigingen waarnemen dankzij de foto's. Die houden een nieuwe aero kit, carbon body, gestript interieur, rolkooi, gigantische spoiler enzovoort in.

CLA45 AMG Racing Series

Naast de Racing Sport variant is er ook een CLA250 Sport die via de AMG facebookpagina werd getoond. Beide modellen staan op de beursvloer in Frankfurt waar er allicht ook meer informatie zal worden gegeven omtrent de competitie.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws