Nissan Juke Nismo RS doet er nog wat bij

nissan-juke-nismo-rs

Nissan blijft met vermogen gooien naar de Juke, want deze keer krijgt hij er 15 pk bij. De Juke Nismo RS is grotendeels gelijk aan de Nismo-versie, op wat details na.

Voor die kleine vermogenswinst doet Nissan een beroep op een ander uitlaatsysteem en herwerkt men ook het motormanagement. Een tuner zou het niet anders doen. De vierwielaangedreven versie krijgt trouwens maar 11 pk extra. Die vierwielaangedreven variant krijgt enkel een CVT-transmissie ter beschikking, terwijl de versie met handbak alleen op de voorwielen wordt aangedreven. De Juke Nismo RS staat op lichtgewicht 18 inch wielen.

extra's binnenin

Nissan gooit verder ook Recaro-zetels, een Alcantara sportstuur en carbon accenten in het interieur. Nissan stelt de Juke Nismo RS voor op het salon in Los Angeles. Of hij ook naar België komt, weten we nog niet. Of Renault de extra 15 pk ook in de Clio RS pompt, is ook niet geweten.

nissan-juke-nismo-rs

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Yvesw 12:34
afbeelding van Yvesw

Vooral de prijs gaat hem maken of kraken. Pakweg 800 euro meer voor wat pk's, een betere ophanging en strakkere stoelen zou kopers nog over de streep kunnen trekken. Vragen ze meer... Tja.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws