Tot 12 jaar garantie op je nieuwe Ferrari

ferrari-california

Vergeet de 7 jaar garantie van Kia, kijk ook even verder dan de vijf jaar van Toyota, Ferrari komt met een garantiepakket dat tot 12 jaar kan oplopen.

Op dit moment krijg je standaard drie jaar garantie op een Ferrari. Ferrari biedt daarnaast nog een extra garantie aan van twee jaar, zodat je op vijf jaar uitkomt. Nu komen de mensen uit Modena met de New Power Warranty, een garantieformule die tot 12 jaar zekerheid inhoudt.

check-up

Wil je je bestaande Ferrari daarvan laten profiteren, dan moet je de wagen eerst aan een technische inspectie laten onderwerpen. De extra garantie wordt jaarlijks verlengd in overleg met de klant, het is dus niet zo dat je direct voor 12 jaar safe zit. Wie het contract verlengt, krijgt 15 procent korting op het bedrag. Werd de garantie niet aangesproken in het voorgaande jaar, dan kan nogmaals een korting van 15 procent worden toegekend.

Wie de New Power Warranty aanvraagt, moet ook gebruik maken van het Genuine Maintenance onderhoudsprogramma, een programma waarbij de wagen bij de officiële dealer wordt onderhouden met originele onderdelen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws