Officieel: BMW 6 Reeks facelift

bmw 6 reeks facelift 2015

De nieuwe generatie van de BMW 6 reeks is er nog niet dus probeert het Duitse merk hun luxesedan/coupe/cabrio up-to-date te houden met een facelift. En om de verschillen te zien ga je de balken in de grille moeten tellen.

En als je dacht dat we dat laatste niet meenden, dan ben je mis, want een van de veranderingen bij de gefacelifte 6 Reeks is de vermindering van 10 naar 9 strepen in de grille. Naast deze uiterst-belangrijke wijziging krijgt de BMW ook nog een licht aangepaste voorbumper. drie nieuwe lakkleuren (glacier silver, cashmere silver, mediterranean blue en Melbourne red), aangepaste koplampen en een nieuw pakket met zwarte exterieuraccenten.

De opvallendste wijzigingen zijn misschien nog wel de nieuwe velgen, want niet alleen de zescilinders krijgen nieuw 17 duims schoeisel maar ook de V8 modellen hebben nieuwe aluminium exemplaren (18" standaard, 20" optie). Aan de binnenkant is er onder andere een verbeterd heads-up display terug te vinden. Motorisch blijft alles hetzelfde, beginnend bij de 640d (313pk) en eindigend bij de 650i (450 pk).

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws