Circuitspeeltje: Porsche Cayman GT4 Clubsport (2015)

porsche-cayman-gt4-clubsport_01

Porsche heeft haar Cayman GT4 in een circuit-only jasje gestoken en presenteert deze Clubsport op het autosalon van Los Angeles. De handbak, die wordt ingewisseld voor een PDK.

Bij de puristen staat de Cayman GT4 hoog aangeschreven dankzij zijn handbak. De 911 GT3 doet het voortaan namelijk met PDK-automaat. Minder intens, wel gewoon rapper op het circuit. Dat deze circuitklare GT4 ook aan de automaat met dubbele koppeling gaat mag dan wel pijn doen bij de rev machters onder ons, het is gewoonweg sneller. Daarnaast krijgt de Cayman GT4 Clubsport een voor de racerij ontwikkeld sperdifferentieel, remmen (zes zuigers voor, vier achter) met aluminium remklauwen, een gestript interieur met rolkooi en sportstoelen en 18-duims lichtgewicht velgen met Michelin-banden.

porsche-cayman-gt4-clubsport

Motorisch doet de Clubsport nog steeds beroep op de 385 pk sterke 3.8-liter boxer. Bestellen kan je bij Porsche vanaf 111.000 euro (zonder btw) waarna je kan deelnemen aan een resem kampioenschappen zoals het VLN kampioenschap op de Nürburgring.

porsche-cayman-gt4-clubsport

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws