Maserati Levante: Daar heb je'm (officieel)

maserati-levante-2016-official_4

Maserati maakte zopas de officiële plaatjes van de Levante wereldkundig. Voor wie de afgelopen jaren onder een steen leefde; de Levante betekent de eerste stap van Maserati in de wereld van SUV's en crossovers.

Zijn lijn heeft hij alvast mee, want de designers slaagden erin om het agressieve karakter van de Maserati's te combineren met sportieve lijnen en het geheel op een SUV-basis te plaatsen. Let verder ook op de ventilatiesleuven op de zijkant en weet dat de wagen frameloze zijruiten meekrijgt, net als in je blitse coupé dus.

Maserati belooft verder dat de Levante desgewenst met een all-wheel-drive systeem voor de dag komt, dat de handling op oppervlakken met lage weerstand ten goede komt.

maserati-levante-2016-official

Het vermogen haalt de Levante uit een allegaartje van benzine- én dieselmotoren. Welke dat zijn, wilde Maserati niet zeggen, al lekte eerder uit dat het onder andere om een 3.0 V6 met 350 of 430 pk gaat. De diesel zou eveneens een 3.0 V6 zijn met 275 pk, net als in de Ghibli.

maserati-levante-2016-official

De Levante is inmiddels in productie gegaan en Maserati hoopt de eerste exemplaren in de lente te kunnen leveren. Voor dat gebeurt kan je hem gaan besnuffelen op het autosalon van Genève, dat binnen een goeie week van start gaat.

Porsche-Centre-Antwerpen

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Carlos 15:14
afbeelding van Carlos

In profiel zie ik een Infiniti QX en langs achteren zie ik een Cayenne? :D.
Hij mag er best wezen!

Wim 15:28
afbeelding van Wim

Ik vind eigenlijk ook dat hij er mag wezen, what's happening :)

Stealth 10:19
afbeelding van Stealth

Die neus, BAM!

andré 19:28
afbeelding van andré

Hopelijk is de Navi niet van de Peugeot 308 en de knopjes van de fiat panda ,en de afwerking van het niveau audi mercedes anders kan het die ene foute investering van je leven worden.
Het design is alvast super geslaagd ,en het geluid zal wel top zijn,al kan dit ook helpen om de eventuele piep en kraak geluiden te verbergen.Ik heb ervaring met een Lancia Thema Turbo 1989 pracht auto maar voor de rest piepen ,kraken en stilvallen maar o zo mooi design en leder Poltrona Frau super en de airco top alleen ja ontgoocheling in de afwerking heb sinds alleen nog BMW en Mercedes gekocht dan ben je zeker van de kwaliteit.

B4 21:33
afbeelding van B4

Tegenwoordig is de kwaliteit bij Mercedes soms een beetje serieus zoek...

Techno Patat 20:40
afbeelding van Techno Patat

Goe bezig, een 1989 auto van een failliet merk vergelijken met een Maserati...
Mwordt jij ook geregeld vergeleken met de fouten van je vader?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws