Iets voor ons, deze nieuwe Toyota Camry?

toyota-camry-2017_02

Misschien wel het belangrijkste nieuws op het autosalon over de plas, want wat de Volkswagen Golf voor Europa is, is de Camry voor Noord-Amerika; ontiegelijk belangrijk. Al is de achtste generatie misschien ook wel spek naar onze Europese bek...

Nee, buiten de leasingbubbel is België nog altijd geen sedanland. Iets wat je niet kan zeggen over Noord-Amerika, want daar zwaaien twee autotypes de plak; pick-ups en sedans. Daarom ook dat de lancering van de achtste generatie Camry zo belangrijk is. Want autoland mag wel eens spottend doen over deze sedan voor de massa, die massa zorgt wel voor de nodige centjes in het laatje van Toyota.

toyota-camry-2017

De Japanners zijn alvast fier op de nieuwe generatie, want buiten een nieuwe agressieve styling rolt de sedan ook op het TNGA-platform dat ons kon overtuigen onder de C-HR. Naar Amerikaanse gewoonte huist er onder de Camry straffer motorgerief. Denk aan een 2.5-liter benzine met 8-traps automaat die ook gebruikt wordt voor de hybridevariant en een 3.5-liter V6. Later dit jaar te koop in de VS, in België moet je de Camry vooralsnog niet verwachten. Spijtig?

toyota-camry-2017
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 5 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Jawel 13:57
afbeelding van Jawel

Op de fotos afgaand is dit opt eerste zicht wel spijtig ja

Jean Feyaerts 18:41
afbeelding van Jean Feyaerts

Spijtig , ziet er een prachtige wagen uit . Mijn vader had vroeger een Toyota Crown 2600,en die was zijn tijd ver vooruit en reed prachtig .

Alchast 21:14
afbeelding van Alchast

Beste toyota

Ik zou graag willen weten die nieuwe Toyota Camry van 2018 beschikbaar in België ? Hoeveel zal die kosten camry 3,5 liter ? Laat me iets weten aub!

Vanhoeven 09:52
afbeelding van Vanhoeven

Wat een prachtige wagen die Camry 2018! Deze wagen zal een prachtige plek verdienen in de Belgische Toyota stal! Breng dit model snel naar hier, ik ben de eerste klant die zal bestellen!

Spousta Richard 16:41
afbeelding van Spousta Richard

Mijn eerste Camry ,puur plezier en onderhoudsvriendelijk na 10 jaar ingewisseld
voor het model van 1997. Ik rijd er nog altijd mee. Zonder problemen raakt hij door de autokeuring. Natuurlijk heb ik er kosten aan gehad. Al drie jaar ben ik aan het kijken voor een nieuwe auto. Maar mijn Camry overtroeft iedere keer mijn beslissing. Zolang hij door de keuring toegelaten wordt..........
Een nieuwe Camry (hybride) zou mij wel kunnen overhalen....zucht....hopen maar.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws