De i30 N kost je 29.999 euro

hyundai-i30-n-2017

De productmanagers van Hyundai Belux hebben hun werk gedaan en de prijs bekend gemaakt van de nieuwe Hyundai i30 N. Met 29.999 euro zitten ze net een euro onder de psychologische grens van 30k.

Toch is dat niet heel het verhaal. De N is in twee smaken verkrijgbaar. De "gewone" N met 250 pk en de rijker uitgeruste N met Performance Pack met 275 pk. Die laatste kost je 4.000 euro meer en zorgt er onder andere voor dat je 0,3 seconden sneller aan de 100 zit (6,1 seconden i.p.v. 6,4). Eigenlijk zit alles wat je nodig hebt al standaard op de snelle i30. Denk dan aan 18-duims velgen, automatische & gescheiden airco, LED koplampen, verwarmde stoelen voor, navigatie, DAB radio en ga zo maar door.

hyundai-i30-n-2017

nog meer opties

Waarom je dan nog voor het Performance Pack zou kiezen? Eerst en vooral krijg je naast 25 pk ook een upgrade van je velgensetje (19"), daarbij komt een smart key, verwarmd stuurwiel, een elektrisch verstelbare stoel, een stabilisatorstang, een variabele uitlaat en misschien wel de grootste game changer¨; een sper tussen de vooras.

We krijgen de indruk dat je voor de i30 N gewoon geen optielijst meer nodig hebt, alles zit er standaard in. Dat maakt onze job des te makkelijker, waarvoor dank! Verder zal hij op het autosalon staan en moest je niet kunnen wachten kan je hem eind dit jaar al bewonderen bij de dealer. Autofans krijgt hem volgende maand te zien op Zolder, aarzel niet om vragen te stellen aan onze'n Yves, die hem daar uitvoerig gaat testen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 12:46
afbeelding van Wim

@Carlos: hier heb je de prijzen :)

Carlos 13:08
afbeelding van Carlos

Nou leuk denk ik dan :D.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws