Aston Martin DBS Superleggera breekt los!

aston-martin-dbs-superleggera-lek_02

Blij zal het Britse merk er niet mee zijn maar haar nieuwe vlaggenschip is al losgebroken op het internet. Die luistert naar de DBS Superleggera-naam en belooft de strafste Aston Martin ooit te worden. De prijs voor grootste bek wint 'ie alvast met twee vingers in zijn... euhm... bek.

Een gehele plaagcampagne had Aston Martin op poten gezet om haar nieuwe vlaggenschip in te luiden maar nu plaagt het internet terug. Want de eerste beelden van de DBS Superleggera staan al lekker online. Die DBS Superleggera mag je alvast zien als de spirituele opvolger van de Vanquish. Met de mechaniek van een DB11 en het design uit de Italië, van de jongens van Carrozzeria Touring Superleggera.

aston-martin-dbs-superleggera-lek

Over technisch specificaties kunnen we dan ook niet spreken, daarvoor is het wachten op officieel nieuws van AM, al mag je aannemen dat deze DBS Superleggera de gekende 5.2-liter V12 zal gebruiken. Met een pékaatje of 700. Niet mis natuurlijk. Het zorgt er evenwel voor dat we het enkel over de plaatjes kunnen hebben en daarop domineert het gapende smoelwerk.

aston-martin-dbs-superleggera-lek

Of het past op een sierlijke Brit, dat laten we in het midden al valt op dat Aston Martin met de huidige generatie modellen duidelijk het geweer van schouder aan het wisselen is en het maatpak inruilt voor een trainingspak.

aston-martin-dbs-superleggera-lek

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws