Morgan viert 110 jaar met gratis opties

morgan 110 anniversary

Waar de meeste automakers nog wat geld uit de zakken van haar klanten zouden schudden met verjaardagsmodellen heeft Britse sportwagenfabrikant besloten een iets andere route te bewandelen. Alle modellen die het merk volgend jaar zal bouwen krijgen gratis een hoop unieke uitrusting. Kijk, dat heb je met kleine zelfstandigen...

Volgend jaar schroeft de Morgan Familie maar liefst 110 jaar lang auto's in elkaar. Een feestje dat het Britse merk niet zomaar voorbij kan laten gaan. Daarom besluit het 110 Anniversary-edities uit te brengen van haar drie- en vierwielers. Interessant daaraan is dat klanten geen eurocent meer moeten betalen voor al de goodies die bij deze feestedities horen.

Zo krijgen de Plus 4 en Roadster een lederen riem over de motorkap en een aangepaste uitlaat die achteraan uitkomt. Binnenin mogen de rakkers dan weer pronken met een met leder en hout beklede stuurtje van Momo. Een hoop extra leder over de stoelen en een 110-logo in de hoofdsteun maken het feestje af. Tenslotte kan je jouw Morgan gratis spuiten in een rits nieuwe kleuren die het merk onder de "Classic" en "Metallic Range" plaatst.

morgan 110 anniversary

Morgans meest bekende auto, de 3 Wheeler krijgt zwarte rolbeugels, zwarte hitteschilden voor de uitlaat en een afdekplaat voor de motor in de carrosseriekleur. Een kleur die je wederom zonder meerprijs mag kiezen. Volgens Morgan gaat het hier om zo'n 6.000 euro aan gratis opties. Geen slecht feestje.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws