Officieel: Audi TTS Competition Plus (2020)

Audi TTS Competition Plus (2020)

Nadat we een paar weken geleden een "S Line Competition Plus"-pack kregen voor de Audi TT, volgt nu ook een volwaardig "Competition Plus"-pack op de TTS. Mét vermogensboost.

Laten we eerst maar met dat motornieuws beginnen. Audi gaf de Competition Plus namelijk een kleine vermogensboost. Zo braakt de 2.0 TFSI niet langer 306 pk maar wel 320 pk uit. Die pk's worden gecombineerd met 400 Nm koppel. De vermogensboost lijkt echter enkel maar voor de specificatieboekjes te zijn gebeurd, want deze TTS Competition Plus gaat nog steeds in 4,5 seconden naar de 100 km/u, de Roadster doet dat overigens in 4,8 seconden. Je bestelt de Audi TTS Competition Plus altijd met een 7-traps S-Tronic automaat, quattro vierwielaandrijving en de Audi magnetic ride schokdempers.

Audi voorziet de TTS Competition Plus ook van nog wat extra's. Zo zijn er Audi-ringen in de dorpels, heb je LED-koplampen en krijgen de 20 inch grote tienspaaks velgen rode remklauwen. Audi kleurt de ringen op de flank zwart en voorziet hem standaard verder nog van een vaste achterspoiler op de kofferklep.

Audi TTS Competition Plus (2020)

Binnenin heb je zicht op de 12,3 inch Audi Virtual Cockpit. Die zit achter het met Alcantara en leder beklede, afgevlakte sportstuur met 12-uurs markering. Ook het interieur wordt voorzien van een lederen bekleding, die je ook terugvindt op de deuren.

Audi TTS Competition Plus (2020)

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws