Audi TT krijgt S Line Competition Plus-versie (2020)

Audi TT S Line Competition Plus 2020

Audi voegt een S Line Competition Plus-versie toe aan zijn TT Coupé en Roadster. Die combineert twee uitrustingspakketten voor de 45 TFSI, die hem een pak stoerder en sportiever doen ogen. Al is er een kleine ‘maar’ aan deze versie verbonden...

Ingolstadt heeft de S Line Competition Plus-versie speciaal ontwikkeld voor de 45 TFSI, die 245 pk puurt uit zijn 2.0-viercilinder en dat via een S Tronic-versnellingsbak kanaliseert. Voorlopig is het pakket voorbehouden aan de voorwielaangedreven versie, over enkele maanden is ook de Quattro aan de beurt.

Audi TT S Line Competition Plus 2020

Deze speciale versie combineert het S Line-exterieurpakket, dat de TT sportiever aankleedt, met het Black-pakket, dat onder meer het radiatorrooster, de luchtinlaten, de spiegelkappen, de uitlaatpijpen en de vaste achterspoiler van een glanzend zwarte lak voorziet. Zwarte 19-duimsvelgen zijn standaard, 20-duimers een optie. De S Line-sportophanging legt de TT 10 millimeter dichter bij het asfalt.

Audi TT S Line Competition Plus 2020

Ook binnenin primeert het S Line-pakket, waardoor de sportzetels bekleed zijn met donker leder en alcantara, of optioneel met donker nappaleder. Contraststiksels en S-logo's in de hoofdsteunen voegen wat accenten toe. De Audi TT S Line Competition Plus debuteert nu op de Duitse markt, maar of deze versie ook tot bij ons komt, kon de Belgische importeur nog niet bevestigen.

UPDATE: De Audi TT S Line Competition Plus komt ook naar ons. De Coupé kost 53.620 euro, de Roadster 55.980 euro.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws