Officieel: Renault Koleos passeert langs plastisch chirurg (2020)

Renault Koleos facelift 2020

Renault heeft zijn grote Koleos naar de plastisch chirurg gestuurd. De facelift die daaruit voortvloeit, is er een volgens het boekje. De Fransen maken wel van de gelegenheid gebruik om het gamma te vereenvoudigen.

Een facelift volgens het boekje, dat betekent uiteraard een discrete evolutie van het koetswerk. Vooraan zien we onder meer nieuwe lichtblokken, die net als achteraan steeds led-verlichting meekrijgen. Achteraan hebben de lichtblokken voortaan dynamische richtingaanwijzers. Met Highlandgrijs verschijnt er bovendien een nieuwe koetswerkkleur.

Binnenin duikt er een nieuwe lederen bekleding op, die de naam Riviera Camel meekrijgt. Die wordt aangevuld met inzetstukken in hout op het dashboard en de deurpanelen. De nieuwe lederen bekleding is verkrijgbaar op de uitvoering Intens.

Renault Koleos facelift 2020

Nu we het toch over uitvoeringen hebben: Renault herschikt met de facelift meteen zijn Koleos-gamma. Dat bestaat voortaan uit de uitvoeringen Intens en Initiale Paris, en twee motoren. De TCe 160, gekoppeld aan de EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling en zeven verzetten, en de Blue dCi 190 met vierwielaandrijving en X-Tronic-versnellingsbak. Die laatste krijgt optioneel een Hill Descent Control mee.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws