Yes!: BMW bevestigt nieuwe M5 Touring

BMW M5 Touring 2023

BMW's M3 Touring krijgt er binnenkort een grote broer bij. Want de Duitsers hebben officieel bevestigd dat de M5 Touring deze generatie 5 Reeks terug van weggeweest is.

Hoewel je openlijk vragen kan stellen over de huidige designrichting van BMW, kan je niet ontkennen dat het Duitse merk tegenwoordig aan een zegereeks bezig is. Zo verkoopt het merk als een malle (niet enkel in België) en heeft het een line-up die iedereen weet te plezieren. Naast het gamma van EV's dat als een paddenstoel uit de grond zoemt, heeft BMW nog ruimte voor de die-hards. Klanten die bijvoorbeeld, we zeggen maar iets, een M5 Touring willen.

+700 pk?

Zo laat BMW terloops even weten dat de zevende generatie van de M5 Berline al een intensief testprogramma onderging en dat er naast die Berline ook nog plaats is voor een Touring-variant.

BMW M5 Touring 2023

Over technische specificaties blijft BMW geheimzinnig, al kan je uiteraard geld inzetten op het feit dat de M5 Touring zijn aandrijfgeheel zal delen met de XM. Een plug-inhybride dus met misschien wel eens 748 pk dankzij een beestige V8. Laat dat even bezinken, een M5 Touring met 748 pk...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws