Mercedes GLA krijgt Edition 1

Mercedes-GLA-Edition-1

Streep maar af van je lijstje, want ook de Mercedes GLA heeft zijn Edition 1 binnen. Van de recente Mercedessen wordt steeds een Edition 1 gebouwd, met speciale lakkleuren en extra accessoires.

Vanaf november kan je de GLA Edition 1 bestellen, hij zou zowat 6.300 euro meer kosten dan een gewone GLA maar je krijgt er dan ook een aantal extra zaken voor in de plaats. Zo zijn er vier kleuren beschikbaar, aluminium dakrails, zwarte 19 inch AMG-wielen, bi-xenon koplampen, chrome accenten. Binnenin vind je als koper comfortzetels, sportstuur en aluminium accenten terug.

De GLA Edition 1 is beschikbaar met elke motorisatie van de gewone GLA maar is slechts beschikbaar in de eerste 12 maanden van de productie van de GLA.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
mazarakis 20:05
afbeelding van mazarakis

Door de prijs van 3 dacia-dusters zal Het voor Mercedes echt moeilijk worden om dit product te verkopen

Adriaan 09:32
afbeelding van Adriaan

Spijtig genoeg is uw dacia duster vergelijkings-tool niet echt accuraat :p Als je kijkt naar het aantal 5 series dat je ziet rondrijden, of e klasses dan zit je rap aan 4 tot 8 dacia dusters voor dezelfde auto, en toch worden die dure auto's verkocht. Deze mercedes zal het vooral moeten hebben van de "hype" lease rijder denk ik.

Jimmy 15:07
afbeelding van Jimmy

Als je hem na 5 jaar rijden verkoopt zal hij zelfs meer waard zijn dan 10 Dacia Dusters waar 5 jaar mee gereden is.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws