Voor de eersten: S-klasse Edition 1

S-klasse edition 1

Om de verkoop van de gloednieuwe S-klasse aan te zwengelen lanceert Mercedes ook een Edition 1 pakket voor de luxe limousine, enkel beschikbaar tijdens de eerste twaalf maanden.

Mercedes deed het reeds met de CLA en de A-klasse, zo'n Edition 1 reeks. De S-klasse Edition 1 kan besteld worden met twee nieuwe kleuren extra, antraciet blauw of diamand wit.

De speciale reeks krijgt standaard intelligente LED koplampen mee, een panoramisch zonnedak en Edition 1-badging op de wielkasten, niets zo opzichtig als de petjesvolk A45 AMG Edition 1 dus.

Binnenin het rijdend salon vinden we Nappa-lederen stoelen en zonnekleppen terug samen met een dakhemel met contrasterende stiksels. De rest van het interieur zal uitgevoerd worden in een nieuwe microvezel stof DINAMICA. Voor mocht je 's nachts vergeten in welke wagen je bent aan het stappen krijgen de deurdrempels verlichte Mercedes-Benz logo's mee.

Nog extra op het basismodel maar standaard op de Edition 1 is het air balance pakket, sfeerverlichting en parkeerhulp. De Edition 1 kost in Duitsland € 19.700 bovenop de gewone S-klasse.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws