Autofans V2.1: Overzicht van de updates

Eind december vorig jaar presenteerden we jullie het nieuwe design van  onze website. Dit werd door velen onder jullie zeer hartelijk ontvangen, waarvoor dank. Het daarop volgende half jaar hebben onze webmasters echter niet stil gezeten. Beetje bij beetje worden er updates doorgevoerd, al dan niet te merken door jullie. Tijd dus om jullie even op de hoogte te brengen van wat er allemaal mogelijk is op Autofans.be.

Mobiele pagina

Eerst en vooral is **Autofans overal en altijd bereikbaar **via onze mobiele pagina's. Ga je met je PDA, iPhone of iPad op onze site, dan zal je zien dat de site zich automatisch aanpast aan jouw scherm/apparaat. Geen aparte link dus, gewoon even naar www.autofans.be surfen.

"Artikels in de kijker"

Daarnaast merkten jullie vast ook al dat we een "artikel in de kijker" lanceerden, op de homepage bovenaan. Hierin zetten we belangrijk nieuws, rijtesten, specials, racerij en dergelijke in de kijker, zodat die net iets meer aandacht krijgen en niet meteen wegzakken met de rest van de artikels.

Overzicht gemiste artikels

De geregistreerden onder ons krijgen een stapje voor, reden te meer dus je even lid te maken. Onze leden krijgen vanaf heden een update van de laatste geschreven, maar nog niet gelezen artikels, op hun Autofans-profielpagina. Daarmee kunnen ze snel en overzichtelijk doorklikken naar de artikels die binnen hun interesse liggen. (check onderaan het artikel voor een voorbeeld).

Stemmen op onze artikels

Mocht je een artikel leuk vinden, en we hopen dat dat er wel wat zijn, dan kan je voortaan onderaan 'stemmen'. Zowel op facebook, als intern. Stem je via Facebook, dan zal er automatisch een linkje op je 'wall' komen te staan, met het bericht dat je ons artikel leuk vindt. Stem je intern op de site, rechts onderaan het artikel, dan zal je meteen ook je voorkeur geven voor dat merk, wat zal weergegeven worden op je profielpagina.

Voorbeeld

stemmen

 

Wat nog?

Verder is er ook voor ons wat veranderd. Zo gebeuren enkele zaken nu automatisch. Dat maakt het voor ons niet alleen makkelijker, dat maakt het vooral beter en consequenter voor jullie.

Toekomst!

Mocht je de vraag stellen of de website af is, dat hebben we dit antwoord voor jullie klaar: neen. Onze site zal nog steeds updates krijgen. Tussentijdse artikels over die updates, zoals deze, zullen daarbij noodzakelijk zijn om jullie op de hoogte te brengen. Verwacht dus nog enkele grootse zaken.

Mochten er ideëen zijn, suggesties, opmerkingen of commentaar, laat het ons dan weten via mail of laat het reactie achter. We wachten er op, want jullie als lezer zijn nu eenmaal zeer belangrijk.

Veel plezier en we hopen op jullie feedback!
Het Autofans-Team

 

Enkele voorbeelden

 

Onze mobiele pagina, iPad-proof!

 

iPad Autofans pagina

Gemiste Artikels

 

nieuwe artikels

Registratie

 

registratie

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Gilliam 23:32
afbeelding van Gilliam

Fantastisch dat jullie dit konden aanpassen voor de iPad! Thanks ;-)

yannick D 23:27
afbeelding van yannick D

hey men foto! werken de films al eigenlijk?
abhd.nl maakt er gewoon quicktime van blijkbaar.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws