De eerste foto's: SSC Ultimate Aero

Enkele weken geleden maakte SSC bekend dat ze opnieuw hun naam bovenaan het lijstje van het snelheidsrecord willen zien staan. Bugatti stootte SSC onlangs nog van de troon met haar Supersports. En Amerikanen en trots... daar is niets tegen opgewassen. Het snelheidsrecord van de Bugatti bedraagt 431 km/u, dus deze Ultimate Aero moet ongelooflijk snel worden. Het exacte vermogen is niet bekend, maar minder dan 999 pk lijkt het ons niet te worden.

De wagen zelf werd getekend door Jason Castriota die onlangs de overstap maakte naar Saab. Volgens CEO Jarod Shelby zouden er volgend jaar enkele prototypes rondrijden. De looks zouden weinig of niet verschillen met de beelden die we jullie kunnen tonen.

(Bron Jalopnik)

SSC Ultimate Aero

SSC Ultimate Aero

Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Quin 15:01
afbeelding van Quin

Heel mooi vind ik het allemala niet, maar alles voor het snelheidsrecord, zeker? ;-)

Vish 16:20
afbeelding van Vish

Hahaha, ik zie hem één keer 435 rijden en dan zullen er wel stukken aan zijn. Om maar te zwijgen van lawaai in de cockpit, instabiliteit bij hoge snelheden enz enz enz.

Bugatti is ZO goed, dat niemand hem kan kloppen.

buyck 17:30
afbeelding van buyck

Ik vind het ook tegenvallen. Ik ga volledig akkoord met Vish. Bugatti zal desgewenst de Ultimate Aero toch kloppen moest hij alsnog een snelheidsrecord neerzetten.

Want eerlijk gezegd heeft Bugatti nog niet het achterste van zijn tong laten zien. Pas de Pagani Zonda R filosofie toe op de Supersport en je krijgt waarden die niet te vatten zijn!

Er zit m.a.w nog veel opwaards potentieel in de Veyron.

TdM 00:06
afbeelding van TdM

Laat ze het maar breken, 435 gemiddeld over 2 runs.. Dan komt bugatti met een nog krachtigere versie van de veyron supersport en dan laten ze de concurentie weer in het stof bijten :p

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws