Laatste Saabs op weg naar de veiling

Saab, het blijft een triest verhaal. Momenteel is het bekende Zweedse merk in handen van National Electric Vehicle Sweden, een consortium van Chinezen en Japanners. Saab maakte juist bekend dat de laatste productie modellen richting de veilingsite zijn gegaan, voor de geïnteresseerden.

Er zijn er alvast enkele bij die ongetwijfeld collector's items gaan worden zoals de unieke Saab 9-3 Cabriolet Independence Edition, een speciale editie geproduceerd in 2011 toen Saab net onafhankelijk was geworden. Er staan twee van zo'n special editions te koop van de in totaal 38 geproduceerde wagens.

Je kan er ook 18 9-5 SportCombi's vinden, exclusief want in totaal zijn er slechts 30 geproduceerd. Er staan ook 29 9-5 sedans te koop op de veilingsite waaronder de allerlaatste 9-5 die van de band is gerold in Trollhattan net zoals 10 9-4X SUV's. Als je nog iets exclusiever wil kan je ook altijd bieden op Victor Mullers ex-bedrijfswagen, een 9-5 Aero met de 300 pk sterke V6 in het vooronder.

De veilingsite kan je hier vinden, mocht je er een koopje op de kop slagen aarzel dan zeker niet om het ons te laten weten.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Sven 21:57
afbeelding van Sven

doe mij maar zo'n 9-5 Estate. Iemand wat krona teveel?

Carlos 00:04
afbeelding van Carlos

Klopt! Het is zeer spijtig.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws