Mercedes G63 AMG 6x6 kost 476.952 euro

Mercedes G63 AMG 6x6 kost 476.952 euro

Fuck Prius. Schiet de Tesla Model S naar de maan. Elke hybride mag de boom in kruipen. Wie Greenpeace op zijn nek wil en een statement wil maken tegen de huidige evolutie moet deze G63 AMG 6x6 kopen.

Zo absurd dat hij op een enkele dag wereldnieuws werd. Een monster van Mercedes dat zeswielaangedreven is en richting de 500.000 euro aantikt. Er is momenteel één exemplaar dat wordt verkocht door een Duitse dealer, in totaal zullen er een twintigtal op de markt verschijnen. Voorlopig gebruikt hij nog persfoto's waaruit blijkt dat hij de wagen nog niet in zijn bezit heeft.

Voor wie twijfelt over de aankoop. De 5,87 meter lange pick-up weegt 3,85 ton en heeft 460mm bodemruimte, dat is het dubbele van een standaard G63 AMG en dat was al geen doetje. Deze G63 AMG 6x6 is voor die prijs uiteraard full option met lederen interieur, elektrisch verstelbare zetels enzovoort. Onder de kap schuilt de 5.5 liter V8 met 544 pk en 760 Nm.

Er gaan geruchten dat er ook eentje in België werd besteld. Of dat om grijze import gaat of effectief op ons grondgebied zal rondbollen is niet zeker.

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:16
afbeelding van Techno Patat

Moeten wegsleuren, moeten wegsleuren, tsss een tikje of 5 op de schouders en 1 trekje aan m'n rechterpijp van m'n trui was genoeg :D!

Carlos 11:10
afbeelding van Carlos

Hij zou dat nog doen ^^

Techno Patat 14:13
afbeelding van Techno Patat

Had ik de euromillions stond hij inderdaad op't land voor m'n huis :D (niet op de oprit tiens :P!)! Ik heb inderdaad al horen waaien dat er eentje verkocht is via de mercedes garage van Brugge! Maar toen ik de geruchtverspreider een bericht zond en vroeg naar de bron gaf hij aan: 'de verkoper'! En toen zei hij, het is nummer 20 van de 100 die naar hier komt! 100 stuks wijst meer op de G65 amg, al kan het nummer 20/25 zijn ook...

Annyway, 500.000 euro is toch peanuts voor een auto die 10x meer aandacht gaat krijgen dan de zoveelste rijkeluis met z'n Enzo of verbouwde Murcielago--eeuh reventon--? En die kostten nog wat meer hoor, qua aandacht/euro kan het wel tellen, enkel pas je in geen enkel monegaskisch straatje :P!

Ook wel nog ff om een vrachtwagen rijbewijs lopen dan :P!

Stealth 20:16
afbeelding van Stealth

Die is niet gemaakt voor Monaco hoor, maar voor Dubai, Qatar, VAE, ...

filip vereecke 15:03
afbeelding van filip vereecke

er is er inderdaad 1 in belgie dit weekend geleverd en direkt weesten testen op het strand en niet vastgezeten aan aandacht ook weinig gebrek gehad rijd fenomenaal luxe alles denkbaar aanwezig en een geluid heel schoon met 30 ltr benzine per 100 km kwamen we toe binnenkort te zien op wtv die gevraagd hebben om het nog een keer over te doen voor een reportage dus woensdag zijn we weer weg
deze is van een vriend dus niet van mij en om veiligheidsredenen ga ik ook niet zeggen van wie of waar hij te vinden is maar op aankomende 4x4 evenementen is er veel kans dat je deze eens kan spotten omdat wij doorgedreven 4x4 rijders zijn

Techno Patat 15:37
afbeelding van Techno Patat

Is het dezelfde persoon die vroeger altijd met een G55 rondreed op 4x4 evenementen?

Uw vriend is allesinds een held :p! Hou ons op de hoogte van de wtv reportage! Ik (we) willen ze ZEKER zien :P!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws