Hyundai wordt titelsponsor van het Autofans Karting event

karting_endurance_2014

En dat betekent naast de steun van een leuke naam, ook leuke prijzen voor de betere rijders tijdens het Autofans karting evenement.

Net als vorig jaar organiseren we ook dit jaar een karting-evenement. Een avond waarop we jullie uitnodigen voor het betere stuurwerk tijdens een heuse endurance van 90 minuten. Maar Autofans doet dat dit jaar niet helemaal alleen, we hebben het genoegen dat dit jaar Hyundai zich engageert om de schouders mee onder ons evenement te steken.

Het is op 10 mei wanneer tien teams van vijf personen in Puurs strijden voor de overwinning op het Autofans karting evenement. Hyundai zorgt alvast voor enkele schitterende prijzen voor de twee winnende teams en top drie rijders. De details hebben we al, maar daarover communiceren we later deze week. Tipje van de sluier: er is een trip naar het buitenland te winnen, om al maar iets te zeggen. En daar stopt het niet, Hyundai neemt 5 euro PP op zich waardoor de prijs zakt naar 35 euro PP(de teams die reeds betaald hebben krijgen geld terug).

Wie er bij wil zijn maar zich nog niet inschreef, er zijn nog steeds enkele plaatsen beschikbaar voor het karting-evenement. Engageer dus enkele van je vrienden en schrijf je team in. Alle details en hoe je moet inschrijven, die informatie vinden jullie hier.

Hopelijk zien we jullie, samen met Hyundai, op 10 mei in Puurs bij Inkart.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:03
afbeelding van Techno Patat

godverdikke, een jaar te vroeg meegedaan :p! Die blonde leffe staat hier nog steeds :p!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws