Wordt Audi Vorst hotspot voor elektrische wagens?

audi-etron

Vanaf 2018 rolt bij Audi Vorst de E-Tron van de band, Audi's volledig elektrische SUV. Al aast de fabriek op een tweede elektrisch model. In de toekomst Audi Vorst synoniem met de elektrische modellen van het merk met de vier ringen?

Momenteel produceert Audi Vorst nog in grote getallen de A1, vanaf 2018 wordt die vervangen door de E-Tron. Waardoor de fabriek een van de paradepaardjes van het Duitse merk in elkaar mag schroeven. Via een spontane sollicitatie aast de fabriek echte op een hele stal van elektrische wagens. Het is namelijk geen geheim dat Audi in de toekomst een resem van die modellen zal uitrollen. En die moeten allemaal ergens van de band rollen natuurlijk.

Voor Audi Vorst zou het belangrijk zijn om een tweede model binnen te halen. Want met enkel de productie van de E-Tron blijft het bedrijf kwetsbaar. Want doet die niet naar behoren, dan is de toekomst niet gegarandeerd. Een tweede model kan dat opvangen natuurlijk. Alle fabrieken van de Volkswagen Groep mogen trouwens zo'n aanvraag indienen, waardoor het verre van beslist is dat Audi Vorst nog een model in elkaar mag schroeven.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws