Autonieuws: Autosalons

Officieel: 2011 Volkswagen Tiguan facelift

De [website][1] zat een dagje verkeerd en zorgde voor een lek, maar vandaag werden de eerste beelden van de vernieuwde Tiguan vrijgegeven. [1]: https://autofans.be/content/gelekt-de-nieuwe-volkswagen-tiguan-2011

Verwar je hem niet met de Touareg, dan bespaar je jezelf een hele hoop euro's. Want de Tiguan krijgt nu ook de LED-verlichting in de koplampen. Ook achteraan worden de lichten naar de rest van het huidige gamma bijgewerkt, zodat de Tiguan nu ook recht krijgt op de L-vormige lijnen in de achterlichten. Verder herbekeek Volkswagen de vorm van de bumpers. Net zoals bij de Touran lijkt binnenin enkel het stuur te zijn herwerkt. Rond is het nog steeds, het ziet er alleen wat moderner uit. Onder de kap vinden we als basismotorisatie de 1.4 TSI met 122 pk. In Duitsland gaat deze alvast 24.175 euro kosten.

De Tiguan wordt officieel voorgesteld in Genève maar Volkswagen trok de lancering van het model al wat vroeger in gang, omdat de stock van het oude model was uitegput door de hoge vraag.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen