Autonieuws: Autosalons

Live op de IAA 2011: Volvo Concept You

Volvo wil niet achterblijven als het om vierdeurscoupés gaat en presenteert daarom deze Concept You. Haal even de woorden van [de Chinese Volvo-baas][1] voor de geest en je weet dat dit de [nieuwe top-Volvo][2] zal gaan worden.Laat de vormgeving ook datgene zijn waar ze zelf erg trots op zijn. Met wat fantasie zie je er een oude Katterug-Volvo in. De wagen werd volgens het nieuwe ontwerpprincipe van Volvo ontwikkeld 'around you'. [1]: https://autofans.be/content/de-grootste-volvo-concept-universe [2]: https://autofans.be/content/volvo-concept-universe-nog-even-de-ijskast

Hij reflecteert ook hoe de perceptie van luxe zich tegenwoordig wegbeweegt van het traditionele chique gevoel. Volgens Volvo is er tegenwoordig ook appreciatie voor de mengeling van een elegant design, vakwerk en nieuwe technologieën.

"The most valuable input has been used in the development of the Concept You. This car features a more daring, coupe-like profile than the Concept Universe, while the front moves towards a more classic Volvo look," zo vertelt Peter Horbury, Vice President Design bij Volvo Car Corporation nog.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen