Autonieuws: Autosalons

Dacia op het Autosalon Brussel 2014: vooral de Duster

Ook Dacia mag haar waar tentoonstellen op het salon van Brussel, net naast de stand van Renault. De Roemenen tonen er vooral de nieuwe Duster, al heb je de nieuwe Logan MCV waarschijnlijk ook nog niet gezien.

Ook al is de facelift van de Duster niet veel meer dan wat opsmuk aan de voorzijde, gecombineerd met een nieuwe motorisatie, het moet het merk toch een extra boost geven. Gelukkig is de Duster tegenwoordig niet meer het enige model waarop hun showroom steunt, met de Lodgy, de vernieuwde Logan en Sandero en de Dokker als personen- en bestelwagenversie hebben ze bij Dacia de afgelopen jaren een gamma uitgebouwd waar andere merken jaloers op kunnen zijn.

prijzenkraker

De laatste nieuwe is de Logan MCV, die niet meer als een platgeduwde camionette in het straatbeeld te zien zal zijn maar wel als een breakversie van de Logan door het leven gaat. De leidraad bij de Dacia-modellen blijft natuurlijk de concurrentiële prijs.

Dacia is te vinden in Paleis 5. Alle praktische informatie over het autosalon in Brussel vind je in ons overzichtsartikel.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen