Autonieuws: Fun

Heeft Alfa Romeo deze nieuwe Giulietta nodig? [Render]

De huidige Giulietta, Alfa's compacte hatchback, zit ondertussen al aan zijn derde opfrisbeurt. Aflossing is dan ook broodnodig. Wat we al weten over de nieuwe Giulietta?

Tien jaar geleden reed de huidige generatie Giulietta het toneel op met - zoals het een Italiaan betaamt - de nodige flair. Het was een eigenzinnig alternatief voor de Volkswagen Golf met bakken emotie en opvallend dynamische prestaties. Het was nooit de meest vooruitstrevende of meest zuinige in zijn klas... maar het was wel een Alfa.

Blijven zingen

Anno 2020 is de huidige Giulietta zijn verhaal eigenlijk uitgezongen. Want waar alle concurrenten een nieuwe hoofdstuk schreven in hun verhaal, vecht de Giulietta door met zijn 10-jaar oude botten. Tijd dus voor een nieuwe! Toch?

Image

Wel... bij Alfa wisselen ze vaker van gedacht dan Kim Kardashian van outfit. Initieel zouden we dit jaar een nieuwe Giulietta te zien krijgen, ondertussen heeft Alfa aan investeerders laten weten dat de huidige in 2022 nog maar eens een opfrisbeurt krijgt... twaalf jaar na zijn lancering. Waardoor bovenstaande Giulietta wel eens nooit het levenslicht kan zien.

Zonde?

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen